App Showcase

Claire

Dé declaratie app waarbij gebruikers helemaal niks in hoeven te vullen.

Gebouwd met:

Door AI te benutten worden jouw bonnetjes binnen no-time vertaald naar een declaratie. Je hoeft alleen nog meer even te checken en natuurlijk op bevestig te drukken.

Door
Wanneer
Technologieën
Team Happai (Tingk)
Maart 2024
Power Apps & Power Automate & AI Builder (Azure OpenAI)

Waarom?

01 Een administratief drama

Er ontbreekt overzicht voor verschillende afdelingen om je declaraties te controleren, verwerken en archiveren.

02 Trage uitbetaling

Het indienen van een declaratie is een erg handmatig proces: uitgaven scannen, classificeren en verwerken maakt de tijd tot uitbetaling langer.

03 Geen grip op je declaratie

Voor de declarant is het niet duidelijk wat de status is van zijn declaratie wat tot vragen gaat leiden.

Claire

Met Claire is declareren een fluitje van een cent. Maak een foto van het bonnetje, slimme Azure OpenAI interpreteert en doe zelf een laatste check.

Claire lost je problemen op:

  • Boost tevredenheid: Declareren is snel en eenvoudig wat medewerkers erg fijn vinden.
  • Altijd in-control: Managers ontvangen de ingediende declaraties ter goedkeuring volgens het vierogenprincipe.
  • Vergoed snel: Goedgekeurde declaraties zijn overzichtelijk in SharePoint weergegeven
  • Verhoog productiviteit: Laat medewerkers niet een halfuur lang onder werktijd declareren.

Voor wie?

  • Declarant: het is niet meer nodig handmatig gegevens uit het bonnetje over te kloppen. Specificaties worden op slimme manier uitgelezen. Geen bonnetje is te gek.
  • Management: krijg inzicht in de declaraties die zijn doorgevoerd en keur declaraties goed met de bon als bron van waarheid.
  • ZZP'ers en freelancers: je hebt het al druk genoeg. Je wilt je daarom ook niet bezighouden met het bewaren en verwerken van papieren bonnetjes.

Frequently Asked Questions

Wat is de inhoud van de autorisatie?

De betreffende manager ontvangt een bericht per teams en email met de vraag of hij/zij de declaratie goedkeurt. De manager ziet exact wat er gedeclareerd is en heeft de daadwerkelijke bon erbij.

Werkt de app ook op mobiel?

Ja, de app is responsief voor mobiel. Medewerkers vinden het door de waan van de dag vaak prettig om een declaratie op de mobiel in te dienen. Dat is wel zo handig.

Waar worden mijn bonnetjes opgeslagen?

De bonnetjes worden opgeslagen in SharePoint. De bestanden zijn daarmee veilig opgeslagen in jullie Microsoft omgeving tegen de beveiligingsstandaarden die jullie eventueel bovenop die van Microsoft toepassen.

Hoe werkt de scan & herken technologie?

Via Azure OCR technologie worden de bonnetjes uitgelezen. Vervolgens worden de relevante gegevens automatisch met behulp van Azure OpenAI eruit gehaald en geïnterpreteerd, zoals een beschrijving en kostencategorie.

Welke AI service gebruikt de app?

Claire maakt gebruik van Azure OpenAI van Microsoft. Dit AI taalmodel - beter bekend als generatieve AI - volgt de hoogste Azure beveiligingsmaatregelen en zorgt ervoor dat de uitgelezen bonnetjes alléén voor jullie blijven Microsoft is er zeer strict op dat resultaten niet worden gebruikt om het model te trainen. 

Welke talen beschikt de app over?

DocuChat werkt met alle talen. Of het document in het Engels, Frans, Duits of Nederlands geschreven is maakt niet uit. Zo kan je ook om een vertaling vragen. DocuChat kan ermee overweg!

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op om meer te weten over deze app. Zou je een demonstratie willen? Dan is dat ook mogelijk! Vul in beide gevallen het formulier hieronder in:

Bedankt voor je aanvraag! We nemen spoedig contact op.
Helaas is er iets mis gegaan! Probeer het opnieuw of mails ons op info@tingk.solutions