App Showcase

Nairrowcaster

Alle relevante informatie up-to-date voor optimaal projectbeheer.

Gebouwd met:

Zeg vaarwel tegen een overvolle agenda vol met statusupdates en projectafstemmingen. Krijg het nodige inzicht in teams en projecten op één scherm, geheel up-to-date.

Door
Wanneer
Technologieën
Team Happai
Februari 2024
Power Apps & Power Automate

Waarom?

01 (Te) Veel afstemming

Er ontbreekt een overzichtelijke schermwaar de belangrijkste informatie over onder andere projectbeheer in éénoogopslag duidelijk is – zonder collega’s te hoeven vragen.

02 Beperkte sociale betrokkenheid

Nairrowcaster draagt bij aan eenpositieve bedrijfscultuur door middel van sociale functies zoals dewerkplek functie die bijdragen aan teamerkenning hetkunnen zien waar medewerkers vandaag aan het werk zijn,wat betrokkenheid en verbondenheid vergroot..

03 Werken in isolatie is suboptimaal

Verschillende teams werken vaak in isolatie van elkaar,wat leidt tot communicatiebarrières en een gebrek aan gedeelde kennis.

Nairrowcaster

Met de Nairrowcaster app is een gebrek aan overzicht van projecten en teams verleden tijd. Krijg in één oogopslag de laatste statusupdates.

Nairrowcaster lost je problemen op:

  • Voorkom onnodige afstemming: Breng verschillende teams op één lijn door toegang te bieden tot alle communicatiekanalen en projectupdates.
  • Effectief projectbeheer: Zie in één oogopslag waar projectleden mee bezig zijn in bijvoorbeeld Azure DevOps. En dat allemaal near real-time gesynchroniseerd.
  • Één helder overzicht: Het ontwerp biedt een overzichtelijke omgeving, dat past binnen de huisstijl van de organisatie.

Voor wie?

  • Projectleden: Krijg binnen één oogopslag te zien waar collega’s mee bezig zijn en wat de status is van het project.
  • Product Owners: Zie direct in hoeverre het project volgens planning verloopt, krijg inzicht in de backlog en zie wie vanuit huis of op kantoor werkt.
  • Management: Stuur op basis van de resultaten waar één of meerdere projectteams aan werken.

Frequently Asked Questions

Hoe komt de Nairrowcaster aan de relevante informatie?

Nairrowcaster gebruikt API's om relevante data uit verschillende bronnen te trekken en te interpreteren, om zo een mooi overzicht van gegevens te kunnen realiseren.

Waar wordt deinformatie binnen Nairrowcaster opgeslagen?

Alle informatie wordt veilig opgeslagen in een versleutelde cloud-omgeving, met daar bovenop strenge beveiligingsprotocollen om de gegevens te waarborgen.

Wie kan er gebruik maken van Nairrowcaster?

De app kan gedeeld - en daarmee gebruikt worden - door iedereen in de organisatie die een Microsoft account heeft. In de praktijk zien wij, echter, dat de app door één beheerder of service account geprojecteerd wordt op het een scherm in een ruimte op kantoor zodat collega's constant het nodige inzicht hebben.

Is Nairrowcaster te gebruiken op een smartphone?

Ja, Nairrowcaster is volledig bruikbaar voor mobiele apparaten via de zogenoemde Power Apps app die kosteloos te installeren is in de App Store of Google Play.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op om meer te weten over deze app. Zou je een demonstratie willen? Dan is dat ook mogelijk! Vul in beide gevallen het formulier hieronder in:

Bedankt voor je aanvraag! We nemen spoedig contact op.
Helaas is er iets mis gegaan! Probeer het opnieuw of mails ons op info@tingk.solutions