App Showcase

DocuChat

Dé AI oplossing die zorgeloos jou laat chatten met jouw documenten. Voor het razendsnel vinden van de juiste informatie.

Gebouwd met:

We besteden gemiddeld één dag per week aan de zoektocht naar informatie. Met DocuChat, misschien nog maar één uur.

Door
Wanneer
Technologieën
Team Happai (Tingk)
Maart 2024
Power Apps & Power Automate

Waarom?

01 Vol met frustratie

Je scrolt en scant pagina na pagina, opzoek naar dat ene stukje informatie als een speld in een hooiberg. Het resultaat: niet de informatie

02 Een tijdrovende klus

De tijd die we besteden aan het vinden van de juiste informatie is niet alleen frustrerend, maar ook een verspilling van kostbare tijd.

03 Niet direct praktisch

Ein-de-lijk de informatie gevonden. Maar wat dan? Het blijkt vaak lastig deze informatie meteen toe te passen in de context waarin je het nodig hebt.

DocuChat

Met behulp van geavanceerde AI-technologie kan DocuChat grote documenten snel en efficiënt analyseren en je de informatie leveren die je zoekt. Je hoeft alleen het document te uploaden en je vraag te stellen. DocuChat doet de rest!

DocuChat lost je problemen op:

  • Bespaar tijd: Vind wat je zoekt in een fractie van de tijd die je handmatig zou besteden.
  • Verminder frustratie: Elimineer het zoeken naar informatie in lange en complexe documenten.
  • Vind nauwkeurige informatie: AI garandeert dat je de meest relevante informatie krijgt.
  • Pas kennis direct toe: Vertaal de informatie die je in documenten vindt naar kennis die je in je werk kunt gebruiken.

Voor wie?

  • Operatie: Draaiboeken en handleidingen bevatten vaak veel informatie, maar zijn essentieel. Vraag DocuChat of (en hoe) je volgens de protocollen en voorschriften werkt - als nieuwkomer of ervaren medewerker.
  • Finance & accounting: Periodieke rapportages en jaarrekeningen kunnen overweldigend zijn. Maak dit soort stukken begrijpelijk op de manier zoals jij dat wilt.
  • Legal: Analyseer snel contracten, jurisprudentie of overeenkomsten - en AI onderbouwt het antwoord met een referentie naar de juiste passage.
  • Het onderwijs: Vind eenvoudig passages in studieboeken, wetenschappelijke papers of andere documenten.

Frequently Asked Questions

Met welk type documenten werkt de app?

DocuChat werkt met alle type documenten die tekst bevatten. Middels OCR technologie wordt namelijk de tekst uit de documenten gehaald. Denk daarmee aan: .pdf, .txt, .docx, .pptx., .rtf en .html.

Worden mijn vragen gebruikt voor het trainen van AI?

Nee. DocuChat gebruikt Azure OpenAI. Alle prompts en resultaten worden niet door Microsoft gebruikt om het AI model te trainen of andere diensten van Microsoft te verbeteren. Microsoft is hier zeer strict op.

Hoe zit het met mijn informatiebeveiliging?

De documenten worden onder water opgeslagen in SharePoint. De documenten zijn daarmee veilig opgeslagen in jullie Microsoft omgeving tegen de beveiligingsstandaarden die jullie eventueel bovenop die van Microsoft toepassen.

Wat is het limiet van vragen die ik kan stellen?

Er zit geen limiet aan het aantal vragen dat je kan stellen in een conversatie. De conversatie is pas klaar als jij je antwoorden hebt gekregen!

Welke AI service gebruikt de app?

DocuChat maakt gebruik van Azure OpenAI van Microsoft. Dit AI taalmodel - beter bekend als generatieve AI - volgt de hoogste Azure beveiligingsmaatregelen en zorgt ervoor dat jullie prompts en resultaten alléén van jullie blijven.

Welke talen beschikt de app over?

DocuChat werkt met alle talen. Of het document in het Engels, Frans, Duits of Nederlands geschreven is maakt niet uit. Zo kan je ook om een vertaling vragen. DocuChat kan ermee overweg!

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op om meer te weten over deze app. Zou je een demonstratie willen? Dan is dat ook mogelijk! Vul in beide gevallen het formulier hieronder in:

Bedankt voor je aanvraag! We nemen spoedig contact op.
Helaas is er iets mis gegaan! Probeer het opnieuw of mails ons op info@tingk.solutions